Publicēts 22.03.21

Nasdaq ievieš jaunus statistikas datu pārskatus par Baltijas tirgu, kuros ietverta ikdienas informācija par Nasdaq CSD reģistrētiem emitentiem, finanšu instrumentiem un vērtspapīru notikumiem.  Šos pārskatus var izmantot, lai automatizētu informācijas datu atjaunināšanu un jaunu finanšu instrumentu reģistrāciju.

 

Jaunais Baltijas tirgus datu produkts ir svarīgs elements Nasdaq CSD pakalpojumu klāstā Baltijas tirgū. Nasdaq CSD apkopotie pārskati ir pieejami vietējiem un starptautiskajiem investoriem un tirgus dalībniekiem. Izmantojot jauno pakalpojumu, datu apstrādes kompānijas un jebkuras ieinteresētās personas varēs papildināt to rīcībā jau esošo informāciju un to pievienot savām pašreizējām datu plūsmām.

 

No 2021. gada 1. jūnija esošo emitentu, finanšu instrumentu un vērtspapīru notikumu datu lejupielādes pakalpojumi Nasdaq CSD vietnē vairs nebūs pieejami. Lūdzam sazināties ar Nasdaq Eiropas Datu tirdzniecības komandu (European Data Sales team), rakstot uz e-pastu: EUDataSales@nasdaq.com, lai saņemtu plašāku informāciju par pakalpojuma maksu (tiks piemērota no 2021.gada 1.jūnija) un pieteikšanos, kā arī lai iegūtu vairāk informācijas par jaunajiem statistikas datu pakalpojumiem Baltijā. Nepieciešamības gadījumā tiks nodrošināta izmēģinājuma piekļuve jaunajam Baltijas statistikas datu produktam. Lūdzu, skatiet arī Baltijas pārskatu pakalpojuma aprakstu šeit.

 

Ja Jums rodas jautājumi par šo pakalpojumu vai ir vajadzīga papildu informācija, lūdzu, sazinieties ar Nasdaq CSD, rakstot uz e-pastu: csd@nasdaq.com.