Paskelbta 19.06.23

„Nasdaq CSD“, pirmaujanti finansinių technologijų sprendimų teikėja, praneša sukūrusi Baltijos šalyse listinguojamiems emitentams naują paslaugą – novatorišką priemonę „Investor Analytics“, skirtą ryšių su investuotojais valdymui.  Šis sprendimas leis pritaikyti įmonių komunikaciją konkretiems investuotojų segmentams ir turėti prieigą prie vertingos informacijos, kuri padės priimti duomenimis pagrįstus sprendimus.

 

„Investor Analytics“ yra pirmasis tokio pobūdžio įrankis Baltijos šalyse, specialiai sukurtas profesionaliam ryšių su investuotojais valdymui. Rinkoje, kurioje ryšiai su investuotojais vis dar vystosi, įmonės nepakankamai investuoja į šią veiklą. Todėl šiuo „Nasdaq CSD“ investuotojų analizės sprendimu siekiama užpildyti esamą spragą ir tapti atspirties tašku,  plėtojant tolesnę ryšių su investuotojais veiklą.

 

Vienas iš pagrindinių „Investor Analytics“ privalumų yra tai, kad ryšių su investuotojais vadovai sutaupys daug laiko. Ši paslauga skirta analizuoti svarbią akcininkų duomenų ir atsiskaitymų vertybiniais popieriais statistiką per struktūrizuotas ir išsamias ataskaitas, taip suteikiant vertingų įžvalgų, kurios padės plėsti jūsų investuotojų analizės ir investuotojų ryšių veiklą.

 

Pasinaudodamos „Investor Analytics“ galimybėmis, bendrovės gali strategiškai valdyti savo investuotojų bazes ir pritaikyti rinkos komunikaciją konkretiems investuotojų segmentams. Toks suasmeninimo lygis leidžia veiksmingiau perduoti pranešimus, todėl didėja investuotojų pasitikėjimas ir įsitraukimas. Naudodamosi išsamiomis paslaugos įžvalgomis, bendrovės gali priimti pagrįstus sprendimus, kurie leidžia joms strategiškai augti ir išlaikyti pranašumą prieš konkurentus.

 

Apie „Nasdaq CSD“:
„Nasdaq CSD“ yra pirmaujanti finansinių technologijų sprendimų teikėja, siūlanti finansų industrijai  platų spektrą finansinių produktų ir paslaugų. Daugiausia dėmesio skirdama naujovėms ir klientų pasitenkinimui, „Nasdaq CSD“ siekia  suteikti bendrovėms priemones ir įžvalgas, kurios leidžia pasiekti gerus rezultatus šiuolaikinėse dinamiškose rinkose.