Paskelbta 22.03.21

Nasdaq pristato naują Baltijos šalių centrinių vertybinių popierių depozitoriumų (CVPD) duomenų produktą, apimantį kasdienes ataskaitas, kuriose pateikiama informacija apie emitentus, jų išleistas finansines priemones bei bendrovių išleistų finansinių priemonių įvykius. Šios ataskaitos gali būti naudojamos informacinių duomenų atnaujinimo automatizavimui ir naujų finansinių priemonių registravimui.

 

Naujasis Baltijos rinkos duomenų produktas yra svarbus elementas, teikiant Nasdaq CSD  paslaugas Baltijos rinkoje. Nasdaq CSD pagrindinių duomenų rinkiniu gali naudotis vietiniai ir tarptautiniai investuotojai ir kiti suinteresuotieji asmenys. Naudodamiesi naująja paslauga, duomenų platintojai ir suinteresuotosios šalys galės praplėsti jau turimą ir skleidžiamą informaciją.

 

Nuo 2021 m. birželio 1 d. nebebus teikiamos informacijos apie emitentus, finansines priemones ir jų įvykius parsisiuntimo iš Nasdaq CSD svetainės paslaugos. Prašome susisiekti su Nasdaq Europos duomenų  komanda (EUDataSales@nasdaq.com) dėl informacijos apie mokesčius (taikytinus nuo 2021 m. birželio 1 d.) arba užsiprenumeruoti ir gauti daugiau informacijos apie naujuosius Baltijos šalių CVPD duomenų produktus.  Esant poreikiui, suteiksime bandomąją prieigą prie naujojo Baltijos šalių CVPD duomenų produkto. Taip pat maloniai prašome susipažinti su  naujojo Nasdaq CSD Baltijos CVPD duomenų produkto atmintine čia.

 

Prašome susisiekti su Nasdaq CSD SE atstovais el. paštu: csd@nasdaq.com, jeigu turite klausimų apie šią paslaugą, arba jeigu mes galėtume jums padėti ir kitais klausimais.