Avaldatud 22.03.21

Nasdaq hakkab tänasest pakkuma uut andmepaketti Balti väärtpaberite depositooriumide andmetega. Pakett sisaldab igapäevaselt uuendatavaid andmeid Balti väärtpaberite depositooriumides registreeritud emitentide, väärtpaberite ja korporatiivsete sündmuste kohta. Paketis sisalduvaid andmeid on võimalik kasutada uute instrumentide lisamiseks klientide süsteemides või automatiseerida võrdlusandmete uuendamine.

Uus Nasdaq CSD andmepakett on oluline täiendus Nasdaq CSD poolt Balti riikides pakutavate teenuste osas. Nasdaq CSD andmepakett on kättesaadav nii kohalikele kui ka rahvusvahelistele turuosalistele. Andmete tellijad saavad ühildada uue andmepaketi oma praeguse andmevooga ehk näiteks konsolideerida CSD andmed kauplemissüsteemide omaga.

Alates 1. juunist 2021 ei ole Nasdaq CSD veebis enam võimalik alla laadida emitentide, väärtpaberite ja korporatiivsete sündmuste andmeid. Kui teil on huvi täpsema info kohta andmepakettide maksumuse ja võimaluste kohta, siis pöörduge palun Nasdaqi Euroopa andmemüügi osakonna poole (EUDataSales@nasdaq.com). Samuti on võimalus küsida andmepaketi testperioodi kasutamist, et võimalustega paremini tutvuda.

 

Detailsemalt saab Nasdaq CSD Balti andmepaketi kohta lugeda SIIT.

 

Küsimuste korral võite alati pöörduda ka Nasdaq CSD esindajate poole kirjutades csd@nasdaq.com.