Avaldatud 20.04.18

18. aprilli hommikul ühes Nasdaqi servereid majutavas andmekeskuses ekslikult käivitunud tulekahjualarmi tõttu tekkisid Nasdaqi süsteemides tõsised ühilduvusprobleemid, mistõttu otsustati Nasdaqi Põhjamaade ja Balti börse ning Nasdaq CSD-d mitte avada. Nasdaq Põhjamaade ja Balti börsid ning Nasdaq CSD teenused avati Nasdaqi varuandmekeskust kasutades taas sama päeva, 18. aprilli pärastlõunal.

 

Praegu pakub Nasdaq CSD klientidele kõiki põhiteenuseid. Töö käib jätkuvalt selle nimel, et taastada ühendus mõnede IT põhisüsteemi sidussüsteemidega.

 

Nasdaqi turutehnoloogia usaldusväärsus on ülioluline, et suudaksime pakkuda oma klientidele ja teistele turuosalistele õiglast ja efektiivset kauplemiskeskkonda ja depositooriumiteenuseid. Oleme olukorra kiireks lahendamiseks rakendanud kõik ressursid ja anname maksimumi, et selliste probleemide esinemise riske tulevikus vähendada.

 

Vabandame, kui see on tekitanud probleeme teile või teie klientidele. Oleme hea meelega valmis vastama kõigile teie küsimustele (csd.ops@nasdaq.com).